Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У Каховському районі крадіям завдали проблем

March 30, 2018

У Каховському районі енергетики завдали трохи клопоту крадіям електроенергії . Працівники Каховського РЕЗ І ЕМ провели ряд рейдових перевірок стосовно дотримання споживачами Правил користування електричною енергією.

Під час огляду в двох домоволодіннях с. Тавричанка було виявлено втручання в роботу облікового засобу. Спроба «зекономити» з використанням потужного магніту виявилася невдалою. Тепер господарі мають купу клопоту та ще й фінансові зобов’язання на кілька десятків тисяч гривень.

Вчасне повідомлення від місцевої громади допомогло енергетикам викрити ще одного крадія електроенергії. В центрі міста Каховка в покинутому будинку було виявлено несанкціоноване підключення до електромереж. На місце події було викликано поліцію з метою встановлення особи - метикуватого споживача, любителя користуватися електрикою «на дурняк».

«Херсонобленерго» вкотре наголошує споживачам електроенергії, що втручання в роботу електролічильників чи використання електричної енергії поза обліком є порушенням Правил користування електричною енергією і класифікується як «крадіжка» електричної енергії.

 

Нагору